Meni


SRB / ENG

Opportunity Banka A.D. Novi Sad
Bulevar Oslobođenja 2A
Novi Sad
Tel: 021 530 111, 530 024

 

NovostiŽena za 5 – Nagradni foto konkurs za sve kreditne klijentkinje Opportunity banke

08/03/2018


Postanite Žena za 5 i iskoristite priliku da osvojite jednu  od deset vrednih nagrada

Opportunity je reč koju nije lako izgovoriti, a u prevodu znači ŠANSA, PRILIKA, MOGUĆNOST. Opportunity banka i ove godine svim svojim klijentkinjama daje šansu da se prijave na nagradni foto konkurs i mogućnost da osvoje jednu od 10 nagrada. Nagrada za najbolju fotografiju iznosi 50,000 RSD, a dodeljuju se još dve nagrade po 30,000 RSD, tri nagrade po 20,000 RSD i četiri nagrade po 10,000 RSD.

ŠTA JE POTREBNO ZA UČEŠĆE NA KONKURSU?

Da biste učestvovali na nagradnom konkursu, pošaljite nam jednu fotografiju na temu „Ono što mi daje snagu i stavlja osmeh na lice“ kao i kratak tekst na istu temu. Glavnu ulogu na fotografiji treba da imate Vi – žena, majka, baka, domaćica. Ili Vi na radnom mestu. Ili Vi u svakodnevnom poslovima koje obavljate na svom poljoprivrednom gazdinstvu. Pokažite nam na koji način se nosite sa svakodnevnim izazovima sa kojima se susrećete u kući, na poslu, u porodici, domaćinstvu. I šta je to što Vam pomaže, što Vas bodri, daje snagu i motivaciju da sa istim elanom nastavite da se suočavate sa izazovima i narednog dana.

KO MOŽE DA UČESTVUJE NA KONKURSU?

Na nagradni konkurs mogu se prijaviti sve žene koje u Opportunity banci imaju kredit u otplati, bez obzira o kojoj vrsti kredita se radi, poljoprivrednom, preduzetničkom ili gotovinskom. Fotografisati Vas može bilo ko, a mi vam predlažemo da za ovo „angažujete“ svoju decu, unuke i sl. koji su zbog fejsbuka, instagrama i snepčeta već postali polu-profesionalni fotografi i sigurno će ovo odlično uraditi. Važno je samo da kvalitet fotografije bude odgovarajući (više informacija ispod).

KAKO TREBA DA IZGLEDAJU FOTOGRAFIJE?

Fotografije koje nam šaljete treba da budu u u digitalnom formatu, što bolje rezolucije, u JPG, BMP ili PNG formatu. Potpuno je prihvatljivo da budu snimljene mobilnim telefonom. Na fotografijama treba da se nalazite Vi –klijentkinja banke, a ukoliko želite, tu mogu da se nađu i članovi Vaše porodice, prijatelji, komšije, kolege….

KADA JE ROK ZA SLANJE FOTOGRAFIJA?

Fotografije možete da nam šaljete počevši od 08.marta pa sve do 30.septembra 2018. godine.

KAKO SE ŠALJU FOTOGRAFIJE?

Fotografiju nam pošaljite na email adresu konkurs@obs.rs ili porukom u Inbox zvanične Facebook stranice Opportunity banke https://www.facebook.com/OpportunityBanka/

ŠTA JE JOŠ POTREBNO?

Sa fotografijom i kratkim tekstom nam obavezno pošaljite i Vaše ime i prezime, datum isplate kredita u Opportunity banci, adresu i broj telefona. Takođe je potrebno da nam pošaljete i potpisanu Izjavu o pristanku ,koju možete preuzeti ovde, kojom nam dajete dozvolu da Vašu fotografiju objavimo na našoj fejsbuk strani i tako omogućimo glasanje. Izjavu nam pošaljite na adresu Opportunity banka, Bulevar oslobođenja 2a, Novi Sad – za SPM odeljenje. Jedna klijentkinja može da pošalje samo jednu fotografiju na konkurs.

REZULTATE KONKURSA OPPORTUNITY BANKA ĆE OBJAVITI DO 30.11.2018.

Dobitnica prve nagrade u vrednosti od 50.000 RSDbiće izabrana glasanjem žirija Opportunity banke.

Dve dobitnice druge nagrade u iznosu od po 30.000 RSD biraju se glasanjem na Facebook stranici banke.

Tri dobitnice treće nagrade od po 20.000 RSD biraju zaposleni Opportunity banke.

Četiri dobitnice četvrte nagrade u iznosu od po 10.000 RSD bira odeljenje banke za SPM i komunikacije.

SREĆNO!