Meni


Opportunity Banka A.D. Novi Sad
Bulevar Oslobođenja 2A
Novi Sad
Tel: 021 530 111, 530 024

 

Priče o klijentimaŽENA U TIPIČNO MUŠKOM POSLU

08/03/2016


Jasmina Gubranski se bavi linijskim taksi prevozom na relaciji Vrdnik-Ruma, već pet godina. Jasmina je samohrana majka dvoje dece, koja radi ovaj tipično muški posao, da bi obezbedila kvalitetniji život za sebe i svoju decu.

Posao je naučila uz muža, a nakon razvoda nije preostalo ništa drugo nego da nastavi da radi ono što najbolje zna iako je u početku sumnjala da ovo nije posao za ženu. Njene sumnje razvejala je dobra organizacija. Počela je da radi za poznate klijente, žene kojima je potreban svakodnevni prevoz na posao u Rumu, udaljenu petnaestak kilometara. Danas, ima razrađen posao, svi je u Vrdniku poznaju po linijskom prevozu i Jasmini se prvo obraćaju ako im je potreban prevoz do administrativnog centra u Rumi, pre svega žene. Ima stalne i kontinuirane prihode koje joj firme uplaćuju na ime prevoza zaposlenih žena i ona je zadovoljna što je ovo siguran posao koji njenoj porodici donosi egzistenciju.

U narednom periodu ako se posao bude razvijao, planira kupovinu još jednog automobila i da uključi i podstakne još žena da se bave ovim poslom koji neverovatno voli I nada se da će i na njih uspeti da prenese svoj entuzijazam.