Meni


Opportunity Banka A.D. Novi Sad
Bulevar Oslobođenja 2A
Novi Sad
Tel: 021 530 111, 530 024

 

NovostiPredavanje „Pametno zaduživanje“ održano i na skupu preduzetnica u Sremskoj Mitrovici

16/06/2016


Opportunity banka je podržala novi skup preduzetnica „Biznis ćoše“ održan u četvrtak 16. juna, u prelepoj bašti BukBar Knjižare u Sremskoj Mitrovici, a u organizaciji Educom-a, centra za lični i profesionalni razvoj.

„Biznis ćoše“ je događaj koji okuplja preduzetnice, one koje tek planiraju da to postanu, kao i sve kojima je potrebno unapređenje poslovanja i networking.

 SM 1

Na skupu su se predstavile uspešne žene, preduzetnice iz Sremske Mitrovice: Dijana Šćekić Aštalkovski (Ozon radio), Mirjana Petaković (knjigovodstvena agencija Praksa), Milijana Kolibar (KAF Sirmium Legionaries) i Tamara Pajkanović (Školica muzike Vivak), a Opportunity banka je svoj doprinos povezivanju i osnaživanju žena u svetu preduzetništva, dala kroz edukativno predavanje  „Kako se pametno zadužiti“. Za žene u biznisu je jako važan momenat finansijskog oslonca i podrške u rastu i razvoju njihovog poslovanja, a Opportunity banka je dala odgovore na pitanja kada je pravi momenat za kredit i kako se zadužiti na način da kredit predstavlja opravdanu investiciju i ne postane teret poslovanja.

„Biznis ćoše“ je do sada održano u 6 gradova i za kraj projekta ponovo će biti održano u Novom Sadu (30.06.).

Preko 150 žena prisustvovalo je panelima i slušalo uspešne poslovne priče, a mnoge od njih smo svi zajedno, podstakli na pokretanje sopstvenog biznisa i učinili da se mnoge preduzetnice upoznaju i ostvare nove oblike saradnje.