Meni


SRB / ENG

Opportunity Banka A.D. Novi Sad
Bulevar Oslobođenja 2A
Novi Sad
Tel: 021 530 111, 530 024

 

PoljoprivredaKrediti

Registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima i poljoprivrednim proizvođačima, nudimo kredite široke namene koji podmiruju sve potrebe Vašeg gazdinstva i članova domaćinstva.

Nudimo Vam podršku za sve Vaše poslovne poduhvate i ideje u poljoprivredi, od finansiranja dugoročnih razvojnih investicija, preko podrške tekućoj proizvodnji i likvidnosti tokom sezone poljoprivrednih radova.

Namene poljoprivrednih kredita

Krediti za kupovinu osnovnih sredstava: osnovnog stada, nove ipolovne pogonske i priključne mehanizacije i transportnih sredstava, staklenika i plastenika, zalivnih sistema, poljoprivrednog zemljišta i podizanje višegodišnjih zasada, opreme za preradu i pakovanje poljoprivrednih proizvoda, izgradnja / adaptacija objekata i infrastrukturni radovi na Vašem gazdinstvu i sl.

Krediti za kupovinu obrtnih sredstava/repromaterijala: semenske robe, sadnica, zaštitnih hemijskih sredstava, đubriva, goriva i rezervnih delova za mehanizaciju, tovnog repromaterijala, stočne hrane i lekova i sl.

Krediti za refinansiranje obaveza u drugim bankama

Prednosti naših poljoprivrednih kredita

Dolazak ličnog savetnika u posetu Vašem gazdinstvu i kroz razgovor o potrebama gazdinstva predlaganje najboljeg rešenja za finansiranje Vaše ideje ili potrebe.

Posetom na gazdinstvu, štedimo Vaše vreme i pružamo sve potrebne informacije o mogućnostima kreditiranja potreba Vašeg gazdinstva, vodeći računa da otplata kredita bude prilagođena potencijalu vašeg poslovanja.

Jednostavan postupak odobravanja kredita – Za kredite u iznosima do 300,000 RSD, odnosno 3,000 EUR na osnovu potrebnih informacija o poslovanju Vašeg gazdinstva, već u toku posete od strane savetnika dobijate preliminarnu odluku o kreditu.

Potrebna dokumentacija za naš poljoprivredni kredit

Podnošenje zahteva za kredit uz minimum dokumentacije:

  • Lična karta,
  • Potvrda o registraciji/aktivnom statusu poljoprivrednog gazdinstva ili izvod iz registra poljoprivrednih gazdinstava,
  • Potvrda o prometu preko namenskog računa za poslednjih 12 meseci,
  • Poresko rešenje (ako ste poreski obveznik),
  • Uverenje o plaćenim poreskim obavezama (ako ste poreski obveznik), ili uverenje da niste poreski obveznik.