Meni


Opportunity Banka A.D. Novi Sad
Bulevar Oslobođenja 2A
Novi Sad
Tel: 021 530 111, 530 024

 

NovostiOpportunity banka pokrovitelj skupa preduzetnica „Biznis ćoše“

07/04/2016


Opportunity banka, već 14 godina u Srbiji, jedinstvenim modelom mikrofinansiranja radi na polju osnaživanja preduzetničke kulture, podrške onima koji počinju posao i pružanja finansijske i savetodavne podrške za dugoročni razvoj preduzetničkog duha, kao rešenja za otvaranje novih radnih mesta i smanjenje nezaposlenosti. Naša inicijativa, u godini koja je označena kao veliki društveni projekat – „Godina preduzetništva“ dobija na još većem značaju.

Posebno važan momenat u jačanju preduzetničke inicijative, sa stanovišta mikrofinansijkih organizacija, predstavlja podrška ženama, jer žene često osim ulaganja u sopstveni biznis, ulažu u sebe i svoju decu i time grade bolju i svetliju budućnost.

U to ime, Opportunity banka snažno podržava žensko preduzetništvo, a ovoga puta smo podržali skup preduzetnica “Biznis ćoše” koji je održan prošlog četvrtka u pozorišnom klubu Zeleno zvono u Zrenjaninu u organizaciji Educoma iz Novog Sada, centra za lični i profesionalni razvoj i podršku Pokrajinskog sekretarijata za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova.

ZR13  biznis cose ZR

Oko tridesetak žena slušalo je iskustva 4 uspešne preduzetnice iz Zrenjanina na temu “Kako je poslovati u Srbiji kada ste žena” koje su pokušale da prenesu svoja lična iskustva i modele dobre poslovne prakse, a Opportunity banka je dala svoj doprinos kroz edukativno predavanje „Kako se pametno zadužiti“. Naša inicijativa je bila da ženama pružimo osnovu za kvalitetno zaduživanje na temeljima kojeg kredit uložen u posao stvara dodatnu vrednost i ne predstavlja opterećenje za kućni ili poslovni budžet.  

Umrežavanje i iskustvena podela znanja i veština izuzetna je osnova za profesionalni razvoj kao i stvaranje novih ideja kako za početak posla, tako i za naredni korak u razvoju sopstvenog poslovanja.