Meni


SRB / ENG

Opportunity Banka A.D. Novi Sad
Bulevar Oslobođenja 2A
Novi Sad
Tel: 021 530 111, 530 024

 

NovostiOPPORTUNITY BANKA I OVE GODINE NAGRAĐUJE „ŽENE ZA 5“

08/03/2019


Opportunity banka tradicionalno svake godine organizuje interni konkurs pod nazivom „Žena za 5“ u sklopu kojeg nagrađuje svoje najbolje klijentkinje- preduzetnice. Na ovaj način želimo da istaknemo važnost ženskog preduzetništva u Srbiji i pružimo podršku svim ženama koje su dovoljno hrabre da budu „Sam svoj gazda“ (ili u ovom slučaju gazdarica), jer znamo da u Srbiji nažalost manjka preduzetničkog duha, a ovaj problem je još više izražen kod žena, gde je danas udeo žena preduzetnica samo 34%.

Znamo da u Srbiji biti žena i baviti se biznisom nije uvek lako, i potrebno je ponekad imati superherojske moći da bi se izbalansirale porodične sa poslovnim obavezama, a domaćinstvo i biznis vodili sa jednakim elanom. Pored vođenja malog biznisa, preduzetnice stižu da budu i supruge i mame i bake i tetke i dobre drugarice i još mnogo toga. Njihov najčvršći oslonac su porodica i prijatelji, a što se finansijske podrške tiče, za naše klijentkinje je uvek tu Opportunity banka i one znaju da mogu da računaju na nas kad god njihovom malom biznisu zatreba finansijska injekcija koja će održati ili unaprediti poslovanje u skladu sa njihovim idejama i planovima.

Zena za 5 1 Zena za 5/2

Konkurs „Žena za 5“ transformiše se iz godine u godinu, a ove godine odlučili smo da ga dodatno unapredimo i učinimo zanimljivijim i korisnijim kako za učesnice konkursa, tako i za širu javnost.

Konkurs će zvanično biti otvoren za prijave od aprila meseca a, kao i dosada, pravo učešća na konkursu imaće kreditne klijentkinje Opportunity banke koje su vlasnice registrovanih preduzetničkih radnji i malih biznisa. One će na posebnom web sajtu imati priliku da predstave svoj mali biznis, opišu nam sopstveni preduzetnički put i obrazlože zašto smatraju da su baš one „Žene za 5“. Konkurs će biti otvoren do kraja septembra, a u oktobru će biti otvoreno glasanje na Facebook stranici Opportunity banke. Pet pobednica sa najviše glasova dobiće novčanu nagradu u vrednosti od po 50,000 dinara i titulu „Žena za 5“.

Pratite našu web stranicu www.obs.rs kao i Facebook stranicu Opportunity banke kako biste bili u toku sa svim informacijama vezanim za konkurs i prvi saznali da je aktiviran sajt Žena za 5, a koristimo priliku i da svim ženama čestitamo današnji praznik.

Drage naše, želimo Vam srećan 8. mart i da se danas sve odreda osećate za 5!