Meni


Opportunity Banka A.D. Novi Sad
Bulevar Oslobođenja 2A
Novi Sad
Tel: 021 530 111, 530 024

 

O namaOpportunity banka u Srbiji

Opportunity banka a.d. Novi Sad deo je međunarodne mreže banaka i mikrofinansijskih organizacija “Opportunity International“ koja je osnovana 1971. godine u Čikagu i danas ima preko 9 miliona klijenata u 22 zemlje sveta. Opportunity banka Srbija (OBS) u Srbiji postoji od 2002. godine kada je osnovana kao Opportunity Štedionica, a 2007. se uspešno transformisala u banku u skladu sa dozvolom Narodne banke Srbije.

Opportunity banka (OBS) je mikrofinansijska banka koja obezbeđuje kredite i druge finansijske usluge preduzetnicima, mikro i malim preduzećima, ruralnim domaćinstvima i poljoprivrednim gazdinstvima u Republici Srbiji, kao i drugim klijentima koji imaju otežan pristup finansijskim uslugama.

Naša misija: Pružanjem finansijskih usluga i edukacijom omogućavamo ljudima sa otežanim pristupom finansijskim uslugama da unaprede i poboljšaju svoje živote, budućnost svoje dece i svoje lokalne zajednice.

Vizija: Svet u kom svi ljudi imaju mogućnost da izgrade ispunjen život, dostojanstveno i sa svrhom.

Naša motivacija: Vođeni univerzalnim principima i osnovnim ljudskim vrednostima, usluge pružamo svima, bez obzira na versku, nacionalnu, etničku ili rodnu pripadnost.

Vrednosti

Posvećenost klijentima i njihovom opštem napretku.

Skromnost i uslužnost u svemu što radimo.

Poštovanje i timski rad u odnosu sa svima.

Integritet i život u skladu sa našim usvojenim vrednostima.

Uslužnost odgovornost, inovacija i pravovremena reakcija.

Napredak je naš krajnji cilj kako kod nas samih, tako i kod drugih.