Meni


SRB / ENG

Opportunity Banka A.D. Novi Sad
Bulevar Oslobođenja 2A
Novi Sad
Tel: 021 530 111, 530 024

 

NovostiNova lokacije filijale na Novom Beogradu

02/08/2018


U trendu širenja mreže i u cilju pružanja kvalitetnije usluge klijentima, posle 10 godina, Opportunity banka će svoju filijalu sa adrese Bulevar Zorana Đinđića 8a  preseliti na adresu Jurija Gagarina 30g, Novi Beograd početkom avgusta.

Zaključno sa 3. avgustom 2018.godine, sve informacije možete dobiti na adresi Bulevar Zorana Đinđića 8a, Novi Beograd ili na telefon 011/269 91 14, a od 6. avgusta Vas pozivamo da nas posetite u novom ambijentu na našoj novoj adresi. Broj telefona ostaje nepromenjen i na novoj lokaciji.

U filijali u Novom Beogradu nudimo:

Ova filijala je prva depozitna filijala Opportunity banke u kojoj će pružanje usluga depozitnim klijentima biti prioritet kako bi se usluge realizovale što brže i efikasnije. Takođe,  ovo je jedna od tri filijale u kojoj smo postavili Internet Kutak sa ciljem da našim klijentima omogućimo pristup informacijama na internetu koje im mogu biti od koristi. Za Internet kutak je zadužen  promoter koji je klijentima Opportunity banke na usluzi da ih obavesti, pomogne, uputi na pravu osobu,  pokaže gde kako se pretražuje internet, otvori email ili Facebook i pokaže gde mogu da se pogledaju naši edukativni materijali o upravljanju kućnim budžetom i važnosti štednje u sklopu projekta „Školica za štednju – 7 koraka do cilja“.

Očekujemo vas na novoj lokaciji u lepšem i većem prostoru, uz ljubazne zaposlene i uslugu na na visokom nivou.