Meni


SRB / ENG

Opportunity Banka A.D. Novi Sad
Bulevar Oslobođenja 2A
Novi Sad
Tel: 021 530 111, 530 024

 

NovostiKako da Vam kredit ne postane teret: Edukativna kampanja o pametnom zaduživanju koju podržava i Opportunity banka a.d. Novi Sad

01/10/2018


Opportunity banka a.d. Novi Sad 1. oktobra 2018. godine započinje petu po redu edukativnu kampanju pod nazivom „Pametno zaduživanje“, koja je namenjena korisnicima finansijskih usluga mikrofinansijskih organizacija ali i svih drugih finansijskih institucija. Kampanja je organizovana pod pokroviteljstvom Microfinance Centra iz Varšave – organizacije koja promoviše međunarodne standarde za zaštitu klijenata mikrofinansijskih organizacija i finansijsku edukaciju. „Pametno zaduživanje“ promoviše se u još petnaest zemalja, uključujući Jermeniju, Azerbejdžan, Albaniju, Bosnu i Hercegovinu, Bugarsku, Gruziju, Makedoniju, Moldaviju, Crnu Goru, Španiju, Rumuniju, Ukrajinu, Tadžekistan i Grčku.

EDUKATIVNA BROŠURA „PAMETNO ZADUŽIVANJE“

Kao i prethodnih godina, fokus kampanje „PAMETNO ZADUŽIVANJE“ jeste edukacija o tome kako se zadužiti pametno, kako iskoristiti potencijalnu moć kredita i kako ne upasti u zamku prezaduživanja. Krajnji cilj je edukacija građana da pre nego što uzmu kredit budu sigurni da je on u skladu sa njihovim mogućnostima, da nema skrivenih troškova i sitnih slova. Opportunity banka će promovisati kampanju tokom oktobra meseca deljenjem edukativnih materijala o sprečavanju prezaduženosti kao i o upravljanju kućnim budžetom sa svojim klijentima, zaposlenima kao i sa javnošću preko društvenih mreža i web sajta. Takođe, klijenti Opportunity banke imaće priliku da u besplatnom „Internet kutku“ u tri filijale Opportunity banke popune „Test finansijskog zdravlja“ i tako saznaju da li su Majstor, Borac, Čarobnjak ili Znalac za kućni budžet, pa i da dobiju neke korisne savete o tome kako da unaprede svoje veštine upravljanja finansijama.

Ako i vas zanima na kom ste nivou kada je u pitanju upravljanje finansijama, popunite i vi

TEST FINANSIJSKOG ZDRAVLJA

Microfinance Centar (MFC) je organizacija osnovana 1997.godine u Varšavi koja ima 104 članice koje uključuju mikrofinansijske institucije, investitore i partnerske organizacije iz mikrofinansijske industrije. MFC organizuje obuke, pruža konsultantske usluge, bavi se umrežavanjem i istraživačkim radom u ime svojih članica sa ciljem unapređenja mikrofinansijskih usluga u Evropi i Centralnoj Aziji. MFC promoviše međunarodne standardne zaštite klijenata mikrofinansijskih organizacija i finansijsku edukaciju.

Pogledajte i kratak video o pametnom zaduživanju