Meni


SRB / ENG

Opportunity Banka A.D. Novi Sad
Bulevar Oslobođenja 2A
Novi Sad
Tel: 021 530 111, 530 024

 

NovostiEdukativna kampanja “Pametno zaduživanje”

01/10/2019


Opportunity banka a.d. Novi Sad 1. oktobra 2019. godine započinje šestu po redu edukativnu kampanju pod nazivom „Pametno zaduživanje“, koja je namenjena korisnicima finansijskih usluga mikrofinansijskih organizacija ali i svih drugih finansijskih institucija. Kampanja je organizovana pod pokroviteljstvom Microfinance Centra iz Varšave – organizacije koja promoviše međunarodne standarde za zaštitu klijenata mikrofinansijskih organizacija i finansijsku edukaciju. „Pametno zaduživanje“ promoviše se u još petnaest zemalja, uključujući Jermeniju, Azerbejdžan, Albaniju, Bosnu i Hercegovinu, Bugarsku, Gruziju, Makedoniju, Moldaviju, Crnu Goru, Španiju, Rumuniju, Ukrajinu, Tadžikistan i Grčku.

EDUKATIVNA BROŠURA „PAMETNO ZADUŽIVANJE“

Kao i prethodnih godina, fokus kampanje „PAMETNO ZADUŽIVANJE“ jeste edukacija o tome kako se zadužiti pametno, kako iskoristiti potencijalnu moć kredita i kako ne upasti u zamku prezaduživanja. Krajnji cilj je edukacija građana da pre nego što uzmu kredit budu sigurni da je on u skladu sa njihovim mogućnostima, da nema skrivenih troškova i sitnih slova. Opportunity banka će promovisati kampanju tokom oktobra meseca deljenjem edukativnih materijala o sprečavanju prezaduženosti kao i o upravljanju kućnim budžetom sa svojim klijentima, zaposlenima kao i sa javnošću preko društvenih mreža i web sajta.

Takođe, klijenti Opportunity banke imaće priliku da u besplatnom „Internet kutku“ u četiri filijale Opportunity banke popune „Test finansijskog zdravlja za biznise“ i provere koliko je njihov biznis održiv i zdrav, a i da dobiju neke korisne savete o tome kako da unaprede svoje veštine upravljanja poslovnim finansijama.

Ako i vas zanima na kom ste nivou kada je u pitanju upravljanje finansijama Vašeg biznisa, popunite i vi

TEST FINANSIJSKOG ZDRAVLJA ZA BIZNISE

Microfinance Centar (MFC) je organizacija osnovana 1997. godine u Varšavi koja ima 113 članica koje uključuju mikrofinansijske institucije, investitore i partnerske organizacije iz mikrofinansijske industrije. MFC organizuje obuke, pruža konsultantske usluge, bavi se umrežavanjem i istraživačkim radom u ime svojih članica sa ciljem unapređenja mikrofinansijskih usluga u Evropi i Centralnoj Aziji. MFC promoviše međunarodne standardne zaštite klijenata mikrofinansijskih organizacija i finansijsku edukaciju.

Pogledajte i kratak video o pametnom zaduživanju