Meni


SRB / ENG

Opportunity Banka A.D. Novi Sad
Bulevar Oslobođenja 2A
Novi Sad
Tel: 021 530 111, 530 024

 

NovostiDani brige o lokalnoj zajednici – Mošorin

10/10/2018


Treći po redu, i poslednji u 2018.godini, Dan brige o lokalnoj zajednici proveli smo u Mošorinu Ovim događajem svake godine nastojimo da demonstriramo odgovornost prema malim, ruralnim sredinama u kojima poslujemo i u kojima žive i rade naši klijenti i njihove porodice.

Javnim glasanjem na zvaničnoj Facebook stranici banke  izabran je fudbalski klub “Miletić” u Mošorinu, kao jedna od tri institucije koju je Opportunity banka podržala donacijom i volontiranjem. Fudbalski klub “Miletić” je osnovan još 1930.godine i danas broji oko 60 članova mlađeg uzrasta i oko 20 starijih članova koji čine prvi tim. Četiri mlađe kategorije se trenutno takmiče u gradskoj ligi. To su deca uzrasta od 2006. do 2009.godišta. Klub koristi dva skromno uređena fudbalska terena, od kojih se jedan koristi i za košarku, a nedavno su tek od sredstava koja su sami skupili napravili koš. Ovde se svake godine održava Petrovdanski turnir u malom fudbalu na kom učestvuje više klubova iz okoline i prava je atrakcija u ovom mestu. Treninzi se održavaju više puta nedeljno, a utakmice svakog vikenda na velikom terenu. Fudbalskom klubu smo donirali reflektore za teren, kako bi članovi kluba mogli da igraju utakmice i u popodnevnim časovima.

Šumarice skola  Šuamrice

29. septembar smo proveli u Mošorinu, gde je 40-tak zaposlenih Opportunity banke zajedno sa meštanima i članovima fudbalskog kluba zajedničkim snagama bojilo ograde fudbalskog terena u boje fudbalskog kluba. Odigrana je i prijateljska utakmica između zaposlenih u OBS i fudbalera FK “Miletić.

I Mošorin smo, kao i Veliku Drenovu i Šumarice,  napustili punog srca i sa mnogo lepih utisaka. Hvala svima koji su bili deo ovog događaja i svima koji su glasali za svoje favorite na našoj Facebook stranici i tako dali svoj doprinos ovoj akciji. I sledeće godine planiramo da nastavimo u istom maniru, možda uz nekoliko lepih iznenađenja, a do tada možete pratiti sva dešavanja vezana za Opportunity banku na našoj zvaničnoj FB stranici, YouTube kanalu, Linkedin profilu ili na našem websajtu.