Meni


Opportunity Banka A.D. Novi Sad
Bulevar Oslobođenja 2A
Novi Sad
Tel: 021 530 111, 530 024

 

NovostiZajedničkim snagama za lepši svet

13/05/2014


Dobrovoljci Opportunity banke zasukali rukave i ofarbali ogradu vrtića

 za naslovnu 1399981692U skladu sa sloganom banke „Veliko prolećno spremanje…“, kojim smo ovog proleća obeležili novu ponudu gotovinskih kredita, Opportunity banka je na poziv predškolske ustanove Radosnog detinjstva „Kolibri“ iz Novog Sada, u subotu 10. maja, organizovala dobrovoljnu akciju farbanja dotrajale ograde vrtića.

za sajt

Poziv za pomoć predškolskoj ustanovi, u našem najbližem okruženju u Novom Sadu, shvatili smo kao pomoć lokalnoj zajednici kojoj pripadamo i zadatak prvog komšije.

U zajedničkoj akciji, kao da su se utrkivali – bankari, radnici vrtića, roditelji i deca koja pohađaju ovu ustanovu – ko će više okupiti dobrovoljaca, pa se tako u subotu, na istom zadatku našlo oko 70 odraslih učesnika akcije, preko 30 – oro dece. Ogradi dugoj 170m, dali smo novo, kolorom razigrano ruho u skladu sa dečjim željama, a celoj ustanovi inspiraciju za nove akcije i uspehe.

Sa osmesima i velikim zadovoljstvom, završili smo dan druženja, uz brojne komentare da smo u atmosferi velikog piknika, odradili ogromnu stvar za sve nas i naše male komšije.