Meni


Opportunity Banka A.D. Novi Sad
Bulevar Oslobođenja 2A
Novi Sad
Tel: 021 530 111, 530 024

 

NovostiVolonteri Opportunity banke na delu – Dan brige o lokalnoj zajednici 2017.

30/09/2017


Kao i svake godine i ove je Opportunity banka obeležila tradicionalni Dan brige o lokalnoj zajednici, kojim nastojimo da našu misiju zaista pretočimo u delo. Tako smo rešili da subotu, 30.septembra provedemo u isturenom odeljenju Osnovne škole „Borivoje Ž. Miljević“ iz Krupnja, u prelepom i živopisnom selu Šljivova. Pored donacije školi, naši zaposleni su uvek spremni da daju i lični doprinos ovom događaju i povežu se sa zajednicama u kojima naši klijenti žive i rade.

Šljivova je najmlađe selo u Srbiji prema prosečnoj starosti 800 stanovnika koji žive u njemu. Ovo veoma mlado selo ima 31 dete u odeljenjima od prvog do četvrtog razreda, uključujući i predškolsko odeljenje. Osnovna škola se nalazi na brdovitom predelu i sasvim je lepo opremljena, ali je trošna stara drvena ograda škole  ugrožavala bezbednost đaka. Doniranjem opreme za dečije igralište, košarkaškog koša, nove ograde kao i ukrašavanjem dvorišta čempresima, tridesetak volontera Opportunity banke je zajedno sa roditeljima i nastavnim osobljem učestvovalo u akciji kako bi se za sadašnje đake, ali i buduće generacije koje dolaze, obezbedili kvalitetniji uslovi za nastavu i sportske aktivnosti.

skola sljivova   farbanje sljivova

kos sljivova   tabla

Naši domaćini priredili su nam tradicionalnu srpsku dobrodošlicu, tako da smo selo napustili punih stomaka, ali i prepunih srca. Ovaj dan tradicionalno simbolizuje prenošenje misije i vrednosti Opportunity banke na zaposlene, naše  klijente kao i lokalne zajednice u kojima poslujemo.

Naša Misija je da pružanjem finansijskih usluga i edukacijom omogućavamo ljudima sa otežanim pristupom finansijskim uslugama da unaprede i poboljšaju svoje živote, budućnost svoje dece i svoje lokalne zajednice.

VREDNOSTI OPPORTUNITY BANKE

Posvećenost klijentima i njihovom opštem napretku.

Skromnost i uslužnost u svemu što radimo.

Poštovanje i timski rad u odnosu sa svima.

Integritet i život u skladu sa našim usvojenim vrednostima.

Uslužnost odgovornost, inovacija i pravovremena reakcija.

Napredak je naš krajnji cilj kako kod nas samih, tako i kod drugih.