Meni


Opportunity Banka A.D. Novi Sad
Bulevar Oslobođenja 2A
Novi Sad
Tel: 021 530 111, 530 024

 

NovostiSvečano otvorena filijala banke u Kruševcu

14/10/2013


Jedinstvena uloga mikrofinansiranja na višem nivou

otvaranje 1381751906

„Naš uspeh u Kruševcu i otvaranje filijale, je uspeh svih 1300 domaćinstava u koja smo ušli – finansijski pomažući njihove male biznise ili poljoprivrednu proizvodnju.

Ovo samo potvđuje ono na šta smo posebno ponosni a to je da oko 60% svih naših kredita plasirano u Regione centralne, istočne I južne Srbije, za razliku od ostalih bankarskih institucija koje većinu svojih kredita plasiraju u Vojvodinu i region Beograda.

Zbog toga sa velikim zadovoljstvom otvaramo filijalu u rasinskom kraju, upravo u Kruševcu“ – u svom obraćanju istakao je Vladimir Vukotić, predsednik Izvršnog odbora Opportunity banke.

 KS2

 KS3

„Poslovnica Opportunity banke u Kruševcu poslovala je pune četiri godine kao kreditna kancelarija, odakle smo terenskim radom i ličnim pristupom, omogućavali pristup kreditnim sredstvima nezaposlenima i početnicima u poslovanju kroz start-up programe, malim preduzetnicima i poljoprivrednicima iz okoline Kruševca, posebno u nerazvijenim i siromašnim seoskim krajevima“ – istakao je na početku obraćanja Lazar Ijačić, menadžer filijale u Kruševcu.

Od 2009. godine do danas, u Kruševcu smo isplatili preko 1300 kredita, otvorili smo oko 90 novih radnih mesta i održali skoro 1000 postojećih radnih mesta u ovom regionu. Čak 62% kredita isplaćeno je poljoprivrednim gazdinstvima u Kruševcu i okolini, što je odraz naše orjentacije ka ruralnim sredinama i malim seoskim domaćinstvima.

KS5 KS4