Meni


Opportunity Banka A.D. Novi Sad
Bulevar Oslobođenja 2A
Novi Sad
Tel: 021 530 111, 530 024

 

NovostiŠestu godinu za redom uručene nagrade „Žena za 5“ klijentkinjama Opportunity banke

08/12/2015


U utorak 08. decembra 2015. u centrali Opportunity banke u Novom Sadu, završen je ovogodišnji izbor „Žena za 5“, svečanim uručenjem nagrada najuspešnijim klijentkinjama banke koje su ponele titulu u dve kategorije.

     Za ovogodišnju najpoljoprivrednicu izabrana je Gordana Pajčin, vlasnica malog poljoprivrednog gazdinstva, majka troje dece, koja se uz podršku porodice već dvanaest godina bavi uzgojem i prodajom cveća. Proizvodnju je započela na vrlo maloj površini zemlje, da bi danas svojim radom, trudom i zalaganjem, uspela da proširi svoju proizvodnju, dodatno zaposli žene i na taj način zadovolji potrebe tržišta, pa samim tim i obezbedi ekonomsku stabilnost svoje porodice. Titula najpreduzetnice pripala je Jasmini Gubranski, koja se bavi linijskim taksi prevozom na relaciji Vrdnik-Ruma, već pet godina. Jasmina je samohrana majka dvoje dece, koja radi od jutra do mraka ovaj tipično muški posao, da bi obezbedila kvalitetniji život za sebe i svoju decu. U narednom periodu planira da uključi i podstakne još žena da se bave ovim poslom, za koji kaže da neverovatno voli.

zena za 5 2015 zena za 5  zena za 5 v3

     Obe klijentkinje, Opportunity banka nagradila je sa po 150.000 dinara namenjenih za unapređenje svojih poslovanja, a nagradu je uručio predsednik Izvršnog odbora Vladimir Vukotić, uz malu svečanost u centrali banke u Novom Sadu.

     Opportunity banka tradicionalno, već šestu godinu za redom, nastavlja svoju podršku hrabrim i preduzetnim ženama, koje pored brojnih obaveza oko domaćinstva i porodice uspevaju, uz ogromnu volju i snagu, da vode i svoje poljoprivredno gazdinstvo ili mali biznis. Na taj način, ne samo da sebi obezbeđuju ekonomsku samostalnost, već svojim porodicama donose dodatni, često i jedini prihod, a samim tim i kvalitetniji život.