Meni


Opportunity Banka A.D. Novi Sad
Bulevar Oslobođenja 2A
Novi Sad
Tel: 021 530 111, 530 024

 

NovostiPoslovnica banke u Šapcu sistemom platnog prometa unapređena u filijalu

03/12/2015


    Poslovnica Opportunity banke u Šapcu poslovala je više od šest godina kao kreditna kancelarija i za poslednjih godinu dana poslovanja, finansijski je pružila podršku za blizu 1200 domaćinstava, najviše malih preduzetnika i poljoprivrednika, u ukupnom iznosu preko 3,2 miliona evra.

    Filijala koja je svečano otvorena, pružaće dodatne, unapređene usluge našim klijentima kroz štedno – depozitne poslove, poslove platnog prometa, menjačke poslove kao i transfer novca, i biće u znaku novih mogućnosti za klijente, ali i širu zajednicu u kojoj banka posluje.

     otvaranje Sabac  otvaranje sabac 3 

   „Otvaranjem filijale u Šapcu, nakon što smo u 2015. godini otvorili filijalu u Kragujevcu i dve nove poslovnice, u Senti i Sremskoj Mitrovici, zaokružujemo svoje aktivnosti širenja poslovne mreže za ovu godinu. U decembru očekujemo i isplatu 100.000-og kredita od osnivanja Opportunity banke u Srbiji, kojima smo uticali na otvaranje preko 26.000 novih radnih mesta i očuvanje preko 115.000 postojećih i nadamo se da ćemo i ovde, u Šapcu, nastaviti da doprinosimo smanjenju stope nezaposlenosti, podstičemo preduzetnički duh i doprinosimo razvoju celog mačvanskog regiona“ – u svom obraćanju istakao je Vladimir Vukotić, predsednik Izvršnog odbora Opportunity banke.