Meni


Opportunity Banka A.D. Novi Sad
Bulevar Oslobođenja 2A
Novi Sad
Tel: 021 530 111, 530 024

 

NovostiOTVORENA POSLOVNICA OPPORTUNITY BANKE U SREMSKOJ MITROVICI

04/06/2015


Sremski okrug, čiji je Sremska Mitrovica administrativni centar, deo je Srbije u kome se stanovništvo intenzivno bavi poljoprivredom i malom privredom, a nama su u fokusu sredine udaljene od velikih centara koje imaju veliki ekonomski potencijal, a malo pristupa potrebnim novčanim sredstvima zbog udaljenosti od gradova I nedostatka informacija o kreditima.

Već trinaest godina, Opportunity banka posluje u Srbiji sa posebnim fokusom na siromašne i ruralne sredine i jačanje njihovih lokalnih zajednica. Naš osnovni zadatak je pružanje podrške malim preduzetnicima I preduzećima, malim poljoprivrednim gazdinstvima i stanovništvu u Srbiji. Nadamo se da će podrška Opportunity banke doprineti da i u Sremskoj Mitrovici i okolini, preduzetnici sa jasnim idejama započnu poslove kojima će izdržavati pre svega sebe i svoje porodice, ali i zaposliti dodatne radnike –  istakao je Vladimir Vukotić, predsednik Izvršnog odbora Opportunity banke.

PhotoGrid 1433411817695PhotoGrid 1433411934954

Poslovnica Opportunity banke u Sremskoj Mitrovici nalazi se u Masarikovoj ulici broj 9, gde pre svega, mali poljoprivredni proizvođači, mali preduzetnci ali i stanovništvo, mogu očekivati ne samo finansijsku podršku već i savetodavnu mrežu stručnih saradnika koji obilaze klijente na terenu i savetima im pomažu u započinjanju i razvijanju posla. Povodom svečanog otvaranja poslovnice, Opportunity banka je pripremila specijalnu pogodnost – bez troškova za obradu kredita – za sve klijente koji podnesu zahtev za kredit do kraja juna.

Više informacija, zainteresovani mogu dobiti i na broj telefona 022-850-145.