Meni


Opportunity Banka A.D. Novi Sad
Bulevar Oslobođenja 2A
Novi Sad
Tel: 021 530 111, 530 024

 

NovostiOtvorena nova poslovnica Opportunity banke u Prijepolju

21/02/2012


Jedinstvena uloga mikrofinansiranja

prijepolje 1330959646

Podrška preduzetnicima i malim poljoprivrednim proizvođačima, podrška osnivanju i razvoju malih i srednjih preduzeća biće primarni zadatak nove poslovnice koju je Opportunity banka (OBS) otvorila u Prijepolju.

OBS svojim delovanjem podržava samozapošljavanje kao pravi model za prevazilaženje krize, smanjenje nezaposlenosti i jačanje privrede u celini. Zahvaljujući bogatom iskustvu iz sveta, Opportunity banka primenjuje model mikrokreditiranja i u Srbiji koji daje dobre rezultate na poboljšanju socijalne slike u svim zemljama u kojima banka posluje.

Početkom ove godine, Opportunity banka je predstavila svoju najnoviju ponudu namenjenu posebno razvoju potencijala malih seoskih gazdinstava. U pitanju je ponuda mikro poljoprivrednih kredita za sve namene jednog poljoprivrednog porodičnog gazdinstva, a pored namenskih poljoprivrednih kredita, ova banka nudi i gotovinske kredite za zaposlene i penzionere kao dopunu budžeta u domaćinstvu uz minimalan broj poseta banci, brzu isplatu i bez obaveznog prenosa zarade, odnosno penzije.

Pod sloganom „10 godina za Srbiju“ banka ove godine obeležava jubilej poslovanja, koji će biti u znaku brojnih povlastica i novih mogućnosti za klijente. Za žitelje Prijepolja, povodom svečanog otvaranja, pa sve do 31.03.2012. godine pripremili smo specijalne pogodnosti, a tiču se oslobađanja od naknade za obradu kreditnih zahteva. Takođe, svakog novog klijenta očekuje promotivni poklon banke.

Više informacija o uslugama koje pruža Opportunity banka, zainteresovani mogu dobiti u prijepoljskoj poslovnici koja se nalazi na adresi Vladimira Perića Valtera 106 ili putem brojeva telefona 033-215-00-00.