Meni


Opportunity Banka A.D. Novi Sad
Bulevar Oslobođenja 2A
Novi Sad
Tel: 021 530 111, 530 024

 

NovostiOpportunity banka promoviše kampanju PAMETNO ZADUŽIVANJE!

12/10/2017


2. oktobra 2017. Opportunity banka a.d. Novi Sad započela je treću po redu kampanju pod nazivom „PAMETNO ZADUŽIVANJE“ – ova edukativna kampanja u trajanju od mesec dana namenjena je prvenstveno sadašnjim i budućim kreditnim klijentima banke. Kampanja je organizovana pod pokroviteljstvom Micro Finance Centra – organizacije koja promoviše međunarodne standarde za zaštitu klijenata mikrofinansijskih organizacija i finansijsku edukaciju. „PAMETNO ZADUŽIVANJE“ promoviše se u još petnaest zemalja, uključujući Albaniju, Jermeniju, Azerbejdžan, Bosnu i Hercegovinu, Bugarsku, Gruziju, Grčku, Kazahstan, Makedoniju, Crnu Goru, Moldaviju, Španiju, Rumuniju, Tadžekistan i Ukrajinu.

Kampanja PAMETNO ZADUŽIVANJE podrazumeva jednostavan spisak pitanja koja treba da si postave klijenti banaka i mikrofinansijskih organizacija pre nego što uzmu kredit, kako bi bili sigurni da je nivo zaduženja za koje se spremaju prihvatljiv za njihov kućni budžet. Opportunity banka će promovisati kampanju tokom oktobra meseca deljenjem edukativnih materijala o sprečavanju prezaduženosti i o razboritom upravljanju kućnim bužetom sa svojim klijentima, zaposlenima i sa javnošću. Takođe, klijenti Opportunity banke imaju priliku da u besplatnom „Internet kutku za klijente“ u novosadskoj filijali popune „Test finansijskog zdravlja“ i dobiju neke korisne savete o tome kako da unaprede svoje veštine upravljanja kućnim budžetom.

Micro Finance Centar(MFC) je organizacija osnovana 1997.godine u Varšavi koja ima 104 članice koje uključuju mikrofinansijske institucije, investitore i partnerske organizacije iz mikrofinansijske industrije. MFC organizuje obuke, pruža konsultantske usluge, bavi se umrežavanjem i istraživačkim radom u ime svojih članica sa ciljem unapređenja mikrofinansijskih usluga u Evropi i Centralnoj Aziji. MFC promoviše međunarodne standardne zaštite klijenata mikrofinansijskih organizacija i finansijsku edukaciju.

EDUKATIVNA BROŠURA „PAMETNO ZADUŽIVANJE“

TEST FINANSIJSKOG ZDRAVLJA

Pogledajte i kratak video o pametnom zaduživanju