Meni


Opportunity Banka A.D. Novi Sad
Bulevar Oslobođenja 2A
Novi Sad
Tel: 021 530 111, 530 024

 

NovostiOpportunity banka na Velikoj Međunarodnoj konferenciji „Preduzetnice za novo doba“

14/10/2013


Umrežavanje informacija i stečenih znanja na delu

nis 1381751102

Žene u biznisu i razvoj ženskog preduzetništva razvojna su i strateška šansa za prevazilaženje duboke recesije i ogromne nezaposlenosti, jer žene osim svog unapređuju i uslove života svoje dece, te cele porodice – poručili smo na nedavno održanoj panel diskusiji u okviru Velike Međunarodne konferencije Udruženja poslovnih žena Srbije koja se održala u Nišu.

Konferencija je okupila 170 učesnika i preduzetnica iz čak 16 zemalja, a skupu su prisustvovali i brojni predstavnici domaćih i međunarodnih institucija nadležnih za razvoj preduzetništva i privrede.

Prvog dana konferencije predstavljeni su modeli funkcionisanja nacionalnih udruženja preduzetnica, kao i podeljena iskustva njihovog regionalnog i međunarodnog povezivanja.

Opportunity banka uzela je učešće drugog dana konferencije u okviru okruglog stola – EBRD BAS panela, na temu pristupa finansijama.

Kao banka koja se primarno bavi mikrofinansiranjem i kreditiranjem ekonomski zanemarenih kategorija društva, u fokusu poslovanja Opportunity banke značajno mesto zauzimaju žene. Podršku i osnaživanje ženskih modela poslovanja posebno iskazujemo tradicionalnim izborom najpreduzetnice u okviru Konkursa „Žena za 5“.