Meni


Opportunity Banka A.D. Novi Sad
Bulevar Oslobođenja 2A
Novi Sad
Tel: 021 530 111, 530 024

 

NovostiMoguće je unaprediti gazdinstvo

13/05/2011


vocar 1324947444

Na najznačajnijoj agrarnoj sajamskoj priredbi u jugoistočnoj Evropi, Međunarodnom poljoprivrednom sajmu koji se tredicionalno po 78. put održava u Novom Sadu, direktno učešće imaće i Opportunity Banka uz mnogobrojne izlagače iz zemlje i sveta.

Posetioci poljoprivrednog sajma imaće mogućnost da na tri sajamska promotivna štanda konsultuju kreditne savetnike Opportunity Banke kao podršku u njihovim odlukama o mogućnostima finansiranja za modernizaciju mehanizacije, poboljšanje proizvodnje, povećanje prinosa, nabavku potrebnog materijala kao i da razmene iskustva i znanja iz ovih oblasti.

Kao podsticaj razvoju domaće poljoprivrede i unapređenju poslovanja malih i srednjih preduzeća, Opportunity Banka je dodatno intenzivirala svoje kreditne aktivnosti u najvećoj meri namenjene gazdinstvima i seoskim domaćinstvima zbog njihovog velikog potencijala i mogućnosti otvaranja novih radnih mesta.

Međunarodni poljoprivredni sajam se održava u periodu od 14. do 21. maja 2011. a kreditni savetnici će tokom svih sajamskih dana biti na raspolaganju posetiocima.