Meni

Srb / Eng


Bulevar Oslobođenja 2A
Novi Sad
Tel: 021 530 111, 530 024

   

Zaposlenje

Otvorena radna mesta


SAVETNIK ZA KLIJENTE (više gradova), šifra konkursa CA2017

AKO STE  vredni, komunikativni, želite da učite i napredujete SPREMNI STE na rad na terenu cilju promovisanja proizvoda i usluga Banke i privlačenja novih klijenata posedujete vozačku dozvolu B kategorije i minimum IV stepen stručne spreme iskoristite PRILIKU da steknete svoje prvo radno iskustvo u bankarstvu i postanete deo uspešnog OBS tima!


ORACLE DEVELOPER, šifra konkursa ITOD0117

mesto rada: Novi Sad

Kandidat će biti u prilici da se pridruži timu koji radi na prilagođavanju I unapređenju Glavnog bankarskog rešenja, razvijenog na Oracle razvojnoj platformi, gde može očekivati dinamično okruženje sa puno izazova u kooperativnom timu, otvorenom za razmenu iskustava.

Potrebne kvalifikacije i sposobnosti:

  • Poželjno (nije neophodno) iskustvo u radu sa Oracle razvojnim alatima (SQL, PL/SQL, prednost Oracle forms)
  • Poželjno (nije neophodno) iskustvo u održavanju I razvoju poslovnih aplikacija
  • VII stepen stručne spreme  (ETF, FON, PFM)
  • Znanje engleskog jezika

Dužnosti i odgovornosti: 

  • Analiza zahteva, projektovanje, razvoj i unapređenje IT servisa
  • Programiranje poslovne logike na Oracle platformi
  • Podrška internim korisnicima IT servisa
  • Administracija poslovnih aplikacija

Obrazac za prijavu kandidata »

 
OPPORTUNITY BANKA – MESTO GDE ŽELIM DA RADIM

U Opportunity banci, vrednujemo naše zaposlene kao jedan od najvažnijih činilaca našeg uspeha.
Motivisan i dobro uigran tim zadovoljnih zaposlenih, svakodnevno daje doprinos ispunjenju ciljeva, poštujući misiju i viziju Banke. Sa druge strane, Banka pruža mogućnost za lični i profesionalni razvoj, ulaže u svoje ljude i neguje timski duh.
Zato, puno pažnje posvećujemo procesu regrutacije i selekcije. Težimo da pronađemo kandidate koji najbolje odgovaraju radnom mestu i pružimo šansu da postanu deo tima naše Banke.
U svoje zaposlene konstantno ulažemo, pružamo im podršku i podstičemo da daju svoj maksimum, otkriju i koriste svoje potencijale i time napreduju u svakom smislu. Organizujemo interne i eksterne obuke i treninge i svakodnevno pronalazimo nove načine da unapređujemo znanja i veštine zaposlenih.
Osnovna ideja i naš najvažniji princip upravljanja ljudskim resursima je da NAJBOLJI NAPREDUJU.  Prioritet uvek dajemo unapređenju naših ljudi i radujemo se kada smo u prilici da motivišemo zaposlene koji pokažu da su svojim trudom, radom, zalaganjem i rezultatima zaslužili da idu napred. Možemo da se pohvalimo činjenicom da najveći deo našeg rukovodstva, čine zaposleni koji su promovisani do menadžerske pozicije u okviru naše organizacije.


DA LI STE VI IDEALNI ZA ZAPOSLENJE U OPPORTUNITY BANCI?

Kako bismo došli do što većeg broja klijenata, konstantno smo u potrazi za pojačanjima i radimo na širenju našeg uspešnog tima. Ali kako da znate da li da se prijavite?!

Ukoliko ste vredni, uporni, komunikativni, voljni da učite i stičete nova znanja, želite da budete deo profesionalne organizacije i napravite prve korake u bankarstvu, VI STE BAŠ ONO ŠTO TRAŽIMO!!!
Nemojte da vas brine ukoliko nemate radnog staža ili bankarskog iskustva, možda ste baš vi idealni za našu Banku! Insistiramo da nam se javite i pružite nam priliku da vas uvedemo u poslovni svet, naučimo od nule i damo vam vetar u leđa! Radićete uz iskusnije kolege koje će nesebično podeliti sa vama svoja znanja i iskustva kako biste i vi postali uspešan deo tima.


KAKO IZGLEDA RADNI DAN U OBS?

Ono što je najvažnije da znate, jeste da ćete raditi u mladom, dinamičnom i radnom okruženju, uz  kolege koje su u svakom momentu tu za vas.

Ukoliko ste zaposleni u nekoj od 24 naše filijale ili poslovnice širom Srbije, kao deo prodajnog tima, dan ćete uglavnom provoditi na terenu, u potrazi za novim klijentima, prezentovati proizvode Banke i upoznavati puno novih ljudi. Sami organizujete svoje radno vreme, radite na poznatom terenu i širite krug poznanika! Za one koji vole dinamiku, rad sa klijentima i izazov rada na terenu, ovo je idealan posao.

Sa druge strane, ukoliko ste zaposleni u centrali Banke, odnosno radite kao podrška našem prodajnom timu, imaćete priliku da u toku dana budete važan “šraf” u realizaciji ciljeva organizacije, komunicirate sa puno različitih odeljenja i kolega i svaki dan naučite nešto novo! Nije loše, zar ne?

Ukoliko vam se dopada sve što ste pročitali i smatrate da bismo bili dobar spoj, pozivamo vas da se prijavite na neki od otvorenih radnih mesta ili nam pošaljete CV (biografiju) putem obrasca za prijavu kandidata u bazu podataka.