Meni

Srb / Eng


Bulevar Oslobođenja 2A
Novi Sad
Tel: 021 530 111, 530 024

   

Edukacije Edukativni priručnici

KREDIT ILI PARITET?

U saradnji sa partnerom EFSE izradili smo edukativne brošure za poljoprivrednike na temu „Kredit ili Paritet - za i protiv“ i kratak film, koji su kvalitativna dopuna edukativnim radionicama. Brošure su izrađene sa ciljem da poljoprivrednicima pruže znanja u vezi sa mogućim i raspoloživim načinima finansiranja poljoprivredne proizvodnje, sa posebnim osvrtom na dva najčešća oblika – tradicionalni paritet i bankarski kredit.

Nastojali smo da poljoprivrednike ohrabrimo da razumevanjem mogućih oblika finansiranja poljoprivredne proizvodnje, smelije preduzimaju korake za unapređenje njihove male poljoprivredne proizvodnje, ali često jedinog i važnog izvora u izdržavanju domaćinstva. 

BROŠURA "KREDIT ILI PARITET"

Brošura "Kredit ili paritet - za i protiv"

 

PAMETNO ZADUŽIVANJE!

Opportunity banka je zajedno sa još 23 mikrofinansijske institucije iz petnaest zemalja, pod vođstvom Micro Finance centra (MFC), deo velike, druge po redu, godišnje internacionalne kampanje “Pametno zaduživanje” (Borrow wisely campaign).

Učešćem u kampanji, od 01. do 31. oktobra aktivno ćemo promovisati odgovorno i transparentno kreditiranje i brigu o zaštiti klijenata od prezaduživanja. Druga, jednako važna strana zaštite klijenata, odnosi se na njihovu edukaciju kako bi se sigurno i pametno zaduživali.  

Putem sledećih edukativnih lifleta i brošura, možete naći sve odgovore kako da se sigurno i pametno zadužujete.

LIFLET "PAMETNO ZADUŽIVANJE"

Liflet "Pametno zaduživanje"

BROŠURA "PAMETNO ZADUŽIVANJE"

Brošura "Pametno zaduživanje"

 

uhvati zalet!

U Opportunity banci nastojimo da klijentima, pored razumevanja njihovih problema i potreba i svesrdne finansijske podrške, pružimo i brojne praktične savete koji će im olakšati svakodnevnicu ili doprineti boljem poslovanju njihovih malih biznisa.

Pogledajte i ostale priručnike u izdanju Opportunity banke i uhvatite zalet!

Priručnik za preduzetnike i preduzeća

5 poslovnih strategija u ekonomskoj krizi

Priručnik za početnike u biznisu

Kako odabrati preduzetničku ideju

Priručnik za stanovništvo

Kako da lakse i efikasnije upravljate kucnim budzetom