Meni


Opportunity Banka A.D. Novi Sad
Bulevar Oslobođenja 2A
Novi Sad
Tel: 021 530 111, 530 024

 

Priče o klijentimaGde cveće ne prestaje da cveta

03/01/2015


Priča o Stevanovićima

Slobodan Stevanović je karijeru uzgajivača cveća započeo u jednom malom plasteniku, a sada se pomoću kredita, proizvodnja odvija u četiri prostrana i opremljena plastenika. U ovim baštama cveće ne prestaje da cveta. Tokom cele godine nude se razne sorte cveća i rasada.

Uslove pod kojima je dobio kredit za setvu Opportunity banke, ocenjuje kao realne i povoljnije od drugih na tržištu, velikim delom zbog odlične saradnje sa kreditnim savetnicima banke.Uložena sredstva je vratio u kratkom vremenu od otpočinjanja biznisa, a kredit mu je omogućio proširenje proizvodnje i osamostaljenje.

„Ne smatram da je zaduživanje u ovim ekonomskim uslovima nužno zlo već dobar potez ukoliko se jasno vidi cilj“ kaže Stevanović i ističe da mu je saradnja sa bankom koja ga uvek predstavlja kao model uspešnog poslovanja, donela i nove kupce.

Možemo reći da su podrška i uključenost cele porodice, desetogodišnje iskustvo, i pravovremena podrška banke glavni oslonci i merilo uspeha u poslovanju Slobodana Stevanovića, jednog od najvećih proizvođača cveća u obrenovačkom okrugu danas.