Meni


Opportunity Banka A.D. Novi Sad
Bulevar Oslobođenja 2A
Novi Sad
Tel: 021 530 111, 530 024

 

NovostiDrugi put Opportunity banka podržala Naj žene

19/02/2015


Akcija u saradnji sa Blic Ženom

I ove godine u korak sa podrškom koju pružamo ženskom preduzetništvu, podržali smo akciju magazina „Blic Žena“ kojom se nagrađuju žene, njihova stručna dostignuća, modeli dobre poslovne prakse, ali i njihovi obični, životni i humani podvizi. Opportunity banka je nagradila dve žene sa po 20.000 rsd, birajući one koje su u malom, ruralnom okruženju, živeći za selo, našle svoj životni put.

Gordana Zbiljić iz sela Prebrega kod Blaca, zbilja je najbolji drvoseča u Srbiji. Gordana je, nakon gubitka posla davnih devesetih, odlučila da, iako sitne građe, počne da se bavi ovim poslom koji je naporan čak i za muške standarde. Nagrada koju joj je uručila Opportunity banka, nadamo se, biće značajan doprinos njenim planovima da kupi novu motornu testeru.

Vesna nije samo odvela seljake u biblioteke, već je pokrenula i program kompjuterskog opismenjavanja u ruralnim, većinom poljoprivrednim sredinama. Na njivu sa motikom i laptopom? Za Vesnu ništa nije nemoguće. Baš zato smo Vesnu, pored Gordane Zbiljić, izabrali između 10 Blic Najžena i nagradili za njen rad na implementaciji ove odlične ideje.

Više detalja možete videti OVDE.