Meni


SRB / ENG

Opportunity Banka A.D. Novi Sad
Bulevar Oslobođenja 2A
Novi Sad
Tel: 021 530 111, 530 024

 

NovostiDani brige o lokalnoj zajednici – Velika Drenova

06/09/2018


Drugi po redu u 2018.godini, Dan brige o lokalnoj zajednici proveli smo u Velikoj Drenovi. Ovaj događaj, koji Opportunity banka tradicionalno obeležava svake godine, simbolizuje prenošenje misije i vrednosti Opportunity banke na zaposlene kao i na lokalne zajednice u kojima žive i rade naši klijenti.

Javnim glasanjem na zvaničnoj Facebook stranici banke  izabran je dečiji vrtić “Biseri” u Velikoj Drenovi, kao jedna od tri institucije koju će Opportunity banka podržati donacijom i volontiranjem. Vrtiću smo donirali  nove prozore, sanitarije za renoviranje kupatila kao i vitrine za igračke koje su postavljene taman pred početak nove školske godine. Ovaj vrtić pohađa oko 50-toro dece koja su raspoređena u dve grupe po 25-toro.

A prvi dan septembra smo proveli u Velikoj Drenovi, gde je oko 40 zaposlenih Opportunity banke zajedno sa meštanima i zaposlenima u vrtiću zajedničkim snagama u novo ruho bojilo dečje igralište, klupice, drvenariju unutar vrtića, fasadu zgrade vrtića, kosilo, čistilo… Dan nam je prošao previše brzo, kako zbog velike količine posla koji je trebalo obaviti ali još više zbog divnog druženja i novih prijateljstava koje smo sklopili.

Šumarice skola Šuamrice

Šumarice skola Šuamrice

I Veliku Drenovu smo, kao i Šumarice,  napustili punog srca i sa mnogo lepih utisaka, zbog kojih sa nestrpljenjem čekamo poslednju radnu akciju ove godine koja nam predstoji u Mošorinu.