Meni


Opportunity Banka A.D. Novi Sad
Bulevar Oslobođenja 2A
Novi Sad
Tel: 021 530 111, 530 024

 

BiznisDepozitni poslovi

Dinarski oročeni depozit za pravna lica i preduzetnike

Kod nas Vaš novac više vredi!

Dobrim poslovnim planiranjem i upravljanjem sredstvima Vaše preduzeće može da zaradi još više!

Nudimo Vam nekoliko mogućnosti da Vaše preduzeće ostvari dodatne prihode, plasiranjem viška likvidnih sredstava na kratak rok, i to putem dinarskog oročenog depozita sa rokom oročenja do 365 dana, pri čemu sami možete da birate period oročenja koji Vam odgovara (npr 19, 63 ili 212 dana). Posebnu pogodnost predstavlja mogućnost mesečne ili tromesečne isplate kamate.

Ukoliko biste plasirali novac ali niste sigurni na koji rok i da li vam novac može zatrebati, nudimo Vam model oročenog depozita na 25 meseci, koji spaja dve prednosti u jednom proizvodu – atraktivne kamate karakteristične za oročene depozite i raspoloživost sredstava u svakom trenutku.  Kamata raste tokom perioda oročenja i ova vrsta oročenog depozita na 25 meseci, nudi vam jednako atraktivne kamate kao i standardna oročena štednja, ali imate i mogućnost da ostvarite znatno povoljnije kamate na rokove duže od 12 meseci.

Mi vam nudimo sigurnost i fleksibilne uslove deponovanja sredstava!

Banka učestvuje u sistemu obaveznog osiguranja depozita uspostavljenog u Republici Srbiji. Za više informacija posetite sajt Agencije za osiguranje depozita.