Meni


Opportunity Banka A.D. Novi Sad
Bulevar Oslobođenja 2A
Novi Sad
Tel: 021 530 111, 530 024

 

NovostiAmbasador Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji u poseti Opportunity banci

16/04/2015


Subotica – Ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji, Majkl D. Kirbi, posetio je filijalu Opportunity banke u Subotici. Tokom posete, ambasador je razgovarao sa predstavnicima rukovodstva banke, kao i nekoliko njenih klijenata.

 DSC 0094  DSC 0111

Ambasadoru su predstavljeni dosadašnji rezultati banke vezano za kreditiranje mikro, ruralnih, poljoprivrednih klijenata, kao i malih i srednjih preduzeća (MSP), odnosno klijenata sa otežanim pristupom finansijskim uslugama. Demonstrirana je i upotreba nove tablet tehnologije Opportunity banke koja se koristi pri odobravanju kredita, koja umnogome ubrzava proces odobravanja kredita za poljoprivredne klijente u zabačenim krajevima.  

DSC 0138  DSC 0162

Ambasador je takođe posetio kafe “Ženski štrand” na jezeru Palić, lokalnu turističku atrakciju koju vodi dugogodišnja klijentkinja Opportunity banke, koja je imala priliku da ambasadora Kirbija informiše o izazovima sa kojima se svakodnevno suočavaju preduzetnici u Srbiji i o načinu na koji joj je Opportunity banka pomogla u prevazilaženju prepreka.